Fotografia perfecta: Cum sa faci poze unice la nunta?

Fotografia perfecta: Cum sa faci poze unice la nunta?
Fotografia perfecta: Cum sa faci poze unice la nunta? Fotografia perfecta: Cum sa faci poze unice la nunta? Fotografia perfecta: Cum sa faci poze unice la nunta? Fotografia perfecta: Cum sa faci poze unice la nunta? Fotografia perfecta: Cum sa faci poze unice la nunta? Fotografia perfecta: Cum sa faci poze unice la nunta? Fotografia perfecta: Cum sa faci poze unice la nunta? Fotografia perfecta: Cum sa faci poze unice la nunta? Fotografia perfecta: Cum sa faci poze unice la nunta?

Te-ai intrebat de multe ori cand anume trebuie sa surprinzi o imagine pe obiectiv pentru ca fotografiile de la nunta sa nu semene intre ele? Fiecare cuplu este unic, iar daca stii sa surprinzi ganduri si trairi sufletesti pe obiectiv, atunci inseamna ca ti-ai indeplinit cu succes misiunea.

Fotografiile din albumul de nunta sunt amintiri pentru intreaga viata, ce sunt transmise din generatie in generatie. Ca sa iasa perfecte, pozele de nunta trebuie sa urmeze derularea fireasca a evenimentului si sa aiba o lumina de calitate, care sa fie in ton cu restul imaginii si cu subiectul capturat pe obiectiv.

Un fotograf stie cand anume este momentul sa apese pe obiectiv. Fie ca mireasa este surprinsa intr-un moment de respiro cand pare sa se gandeasca la trecut, fie ca ambii miri savureaza impreuna o clipa de tandrete, exista mai multe situatii cand fotograful trebuie sa fie pe faza ca sa captureze pe obiectiv o poveste de dragoste cu happy-end-ing.

Inspira-te din cele 10 fotografii de nunta culese de Bridalguide.com special pentru tinerii fotografi si vezi ce anume trebuie sa pozezi la o nunta astfel incat mirii sa exclame la unison ca fotografiile lor sunt perfecte.

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest