Fotografii creative "Save the date"

Fotografii creative

Fixarea nuntii este un moment important pentru viitorii miri. Data nuntii trebuie aleasa cu grija, astfel incat sa nu coincida cu o zi din an in care nu se organizeaza nunti.

Prin urmare, dupa ce ai verificat calendarul religios si ai vazut cand ai liber la nunta in 2015, programeaza data evenimentului si salveaza aceasta zi din calendar (Save the date) marcand data cu o fotografie creativa plina de romantism.

Vrei sa stie toata lumea cand te mariti? Atunci salveaza data nuntii intr-un mod original folosind una dintre cele zece idei creative Save the date.

O fotografie este o dulce amintire pe care o poti pastra chiar in albumul de nunta dupa ce spui “Da”. O fotografie cu data nuntii poate fi de asemenea salvata pe Facebook daca vrei sa imparti vestea cererii in casatorie cu toti prietenii tai virtuali.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi cadrul fotografic perfect si un mod inedit in care sa fi pozata alaturi de alesul inimii tale cu data nuntii pe fundal. Nu uita sa peceltuiesti momentul cu un sarut.

Pentru cele mai creative fotografii creative "Save the date" poti opta pentru un cadru natural cum ar fi o poienita, o padura sau un lac. De la fotografii pe vaporas sau in padure, orice peisaj sugestiv poate fi ales pentru proiectul "Save the date". Si mai romantic este sa lasi un prieten sa captureze scena sarutului la malul marii, evident, cu data nuntii pe cadru.
Indiferent de alegere, cele mai creative fotografii Save the date au fost selectate de catre specialistii Bridalguide.com special pentru tine.

Care este fotografia care te inspira?

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest