5 moduri inteligente ca sa refolosesti fotografiile de la logodna

 5 moduri inteligente ca sa refolosesti fotografiile de la logodna

Te-ai logodit si cu aceasta ocazie ai realizat o sedinta fotografica pentru a imortaliza momentul. Probabil o parte dintre pozele tale preferate le-ai trimis familiei, insa mai ai cateva modalitati de a folosi fotografiile de la logodna si in etapele care preced organizarea nuntii, dar si in ziua cea mare.

Multe cupluri refolosesc fotografiile de la logodna in mai multe moduri inteligente. Iata 5 idei creative in acest sens pe care le poti pune in practica:

Timbre postale personalizate
Atunci cand trimiti invitatii, ai nevoie de plicuri si de timbre postale. In caz ca soliciti ca plicurile sa iti fie returnate cu raspunsul oaspetilor, poti personaliza timbrele postale cu fotografiile de la logodna. Cu cat culegi mai multe amintiri dinainte de nunta, cu atat e mai bine.

Cere invitatilor sfaturi la propriu
Transforma fotografiile de la logodna in piese de puzzle sau in jocuri de carti si roaga-i pe invitati sa lase pe spatele lor niste mesaje cu urari si sfaturi pentru un mariaj fericit.

Acopera-te in amintiri
Poti folosi fotografiile de la logodna ca imagine pentru o patura personalizata. Foloseste aceasta piesa in camera de zi. De exemplu, cu patura poti acoperi patul sau canapeaua sau te poti inveli cu ea la ora de culcare.

Foloseste o fotografie centrala pentru cartea de oaspeti
Poti pune fotografia pe coperta cartii sau poti folosi mai multe imagini pentru cartea de oaspeti pe spatele carora sa scrie invitatii.

Ofera aceste fotografii pe post de marturii
Poti oferi oaspetilor fotografii magnetice sau poze inramate pe post de marturii. Familia si prietenii vor fi incantati de aceasta idee.

Sursa: www.lover.ly

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest