3 optiuni pentru fotografierea verighetelor de nunta

3 optiuni pentru fotografierea verighetelor de nunta
3 optiuni pentru fotografierea verighetelor de nunta

Surprinderea verighetelor de nunta in fotografii este o imagine clasica si mereu actuala. Cele doua simboluri stralucitoare ale iubirii fara sfarsit, simbolizate de doua cercuri fara capete, incolacite in buchetul miresei nu poate lipsi din albumul tau de nunta.

Dar te-ai gandit cum sa faci o poza cu inelele de nunta impreuna cu florile? Exista trei optiuni pentru fotografierea verighetelor de nunta la care probabil iti doresti si tu sa apelezi.

Desi nu vei dori probabil sa scoti de pe deget verigheta in ziua nuntii tale o data ce sunteti declarati sot si sotie, de dragul fotografiilor de nunta sigur vei ceda. Mai exista o optiune: sa realizezi fotografiile cu verighetele inainte de ceremonie si sa incluzi in cadru si alte detalii importante, cum ar fi florile.

Aici sunt trei idei pentru a avea inelele de nunta capturate pe camera foto impreuna cu buchetul tau de mireasa:

Fotografii nunta cu verighete si buchet mireasa

OpÈ›iunea 1:  Fotografii cu mireasa inainte de ceremonie
Fotografiile cu verighetele sunt adesea luate inainte de ceremonie in timp ce mireasa se pregateste sa mearga la biserica. Fotograful va fi, probabil, acolo pentru a surprinde pe obiectiv rochia miresei, pantofii, coafura si indispensabilul buchet de flori. Daca fotografiile sunt facute in dimineata nuntii, atunci verighetele ar trebui sa se afle la mireasa, ci nu la purtatorul de inele.

Opțiunea 2: Fotografii cu mirele inainte de ceremonie
Aceste fotografii pot fi capturate chiar la biserica, inainte de sosirea miresei. Desigur, buchetul de mireasa va fi absent, dar mirele se poate fotografia cu aranjamente florale similare chiar la locul ceremoniei.

Optiunea 3: Cu proaspetii insuratei dupa ceremonie
Cele mai multe cupluri aleg sa aiba o sedinta foto privata cu fotograful intre ceremonie si receptie. In cazul in care nu este posibil ca fotografiile cu veirghetele de nunta sa fie capturate inainte de ceremonie, acest moment poate fi amanat dupa cununie. Desigur, principalul dezavantaj in aceasta situatie este ca mirii trebuie sa isi scoata verighetele atat de repede dupa ce au fost declarati sot si sotie, insa totul se petrece pentru scurt timp. Atata timp cat mirii nu sunt superstitiosi, procedura se poate efectua fara probleme.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest