Top 10 fotografii must-have in albumul de nunta

Top 10 fotografii must-have in albumul de nunta
Top 10 fotografii must-have in albumul de nunta Top 10 fotografii must-have in albumul de nunta Top 10 fotografii must-have in albumul de nunta Top 10 fotografii must-have in albumul de nunta Top 10 fotografii must-have in albumul de nunta Top 10 fotografii must-have in albumul de nunta Top 10 fotografii must-have in albumul de nunta Top 10 fotografii must-have in albumul de nunta Top 10 fotografii must-have in albumul de nunta

Dupa ce nunta isi va gasi finalul si dupa ce invitatii vor fi plecat, nu mai raman decat frumoasele amintiri a ceea ce a fost, fie ca acestea se vor regasi doar in memoria ta sau si in albumul cu fotografii de nunta. Fiind un lucru atat de important si de pretios, albumul de nunta trebuie sa contina cele mai frumoase poze facute la acest eveniment. De aceea, am strans pentru tine un top 10 al fotografiilor must-have in albumul tau de nunta.

1. Cea mai importanta poza este, cu siguranta, cea din fata altarului, in momentul in care mirele pune inelul pe degetul miresei lui. Este ideala o poza facuta de la mijloc in sus, care sa prinda si expresiile fericite ale celor doi.

2. Poza cu romanticul sarut impartasit de cei doi miri, dupa ce preotul spune "poti saruta mireasa". Din albumul de nunta nu trebuie sa lipseasca aceasta fotografie care arata primul sarut al celor doi, dar de aceasta data, in calitate de soti.

3. Iesirea celor doi miri din biserica, zambind (sau razand) si tinandu-se de maini in calitate de "proaspat casatoriti", in timp ce invitatii arunca cu orez, confetti sau petale colorate de trandafiri.

4. O poza spontana a miresei si a tuturor domnisoarelor de onoare, stand impreuna, zambind si razand. Asemanator, este obligatorie si o poza a mirelui cu toti cavalerii sai.

5. O poza completa de familie, cu cei doi miri in centru si parintii acestora in jurul lor. Un album de nunta cu adevarat reusit nu poate fi complet fara aceasta fotografie a doua familii legate printr-o frumoasa nunta.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest