6 tendinte majore cu fotografii de nunta pentru 2016

6 tendinte majore cu fotografii de nunta pentru 2016

O imagine face cat o mie de cuvinte, iar fotografiile de nunta sunt atat de pretioase incat iti vei aminti de ele toata viata.

Ca sa te asiguri ca fotograful  captureaza pe obiectiv toate momentele nepretuite de la nunta ta, incepand cu imaginea de ansamblu si terminand cu cele mai mici detalii (pantofii miresei, buchetul de flori, tortul de nunta), incerca sa trasam tendintele majore cu fotografiile de nunta din 2016.

Iata care sunt deci principalele trenduri in materie de fotografii pentru evenimentele importante din acest an de care trebuie sa tina cont atat mirii, cat si fotograful angajat.

1. Drone
Cu ajutorul dronelor, fotografii si cameramanii pot sa surprinda in imagini statice si miscatoare pe miri dintr-o perspectiva complet diferita. Calitatea fotografiilor realizate din zbor sunt spectaculoase, inaltimea starnind o emotie intensa privitorului. Dronele sunt operate de la sol prin radiocomanda cu legatura video la distanta, iar efectul este maxim.

2. Roll film
Fotografii de film au observat o crestere enorma a cererii de roll film (fotografie pe film). Pentru acest tip de fotografii se folosesc camere analogice si negativ de film. Pentru ca imaginile sa iasa perfecte, conteaza foarte mult experienta profesionala a fotografului, acesta trebuind sa acorde o atentie deosebita la lumina, culoare si tonuri. Astfel de fotografii sunt mai atragatoare decat cele digitate si mai precise.

3. Imagini care spun o poveste
Fotografia realizata in stil editorial este glam si te face sa te simti de milioane. Astfel de imagini au un impact vizual deosebit si sunt similare cu fotografiile din revistele de moda.

4. Sedinte foto cu fumigene colorate
Este un mod distractic de a realiza fotografiile de nunta, iar majoritatea fotografilor folosesc fumigene colorate.

5. Filtre de fotografii
Multumita Instagram, filtrele de fotografii sunt la moda in 2016 pentru ca miresele cauta un stil de editate mai natural, permitandu-le acestora sa straluceasca prin folosirea unui iluminat simplist natural. Fotografiile editate de un fotograf profesionist vor arata ca cele din reviste.

6. Fotografii alb-negru
Această tendinta va da un sens cu totul nou pentru pozele de la nuntile 2016. Cuplurile care solicita fotografii alb-negru vor fi garantat multumite de rezultatul final.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest