Ce trebuie sa stii despre stilul fotografiilor de nunta

Ce trebuie sa stii despre stilul fotografiilor de nunta
Ce trebuie sa stii despre stilul fotografiilor de nunta Ce trebuie sa stii despre stilul fotografiilor de nunta Ce trebuie sa stii despre stilul fotografiilor de nunta Ce trebuie sa stii despre stilul fotografiilor de nunta Ce trebuie sa stii despre stilul fotografiilor de nunta Ce trebuie sa stii despre stilul fotografiilor de nunta

Alegerea fotografului de nunta este prima decizie de stil pe care o pot lua mirii, alaturi de alegerea culorilor sau locul in care se desfasoara sedinta foto.

Afla ce optiuni ai la indemana privind stilul fotografiilor de nunta pentru a putea decide intr-un final ceea ce iti doresti.

Fotografii digitale
In primul rand trebuie sa decizi ce optiune alegi intre filmul fotografic si capturile digitale. Stilul digital este cel mai comun mod de filmare, iar in acest caz marele avantaj il reprezinta timpul. Datorita unui ecran de afisare, fotograful poate previzualiza fotografiile de nunta pentru a le ajusta in mod corespunzator. Un fotograf expert in arta digitala are o mai mare libertate de a explora optiunile de iluminare si unghiurile cele mai potrivite pentru realizarea fotografiilor. Acest lucru inseamna pentru tine si mirele tau sansa de a alege dintr-o multime de imagini pe acelea care merita incluse in albumul foto.

Fotografii digitale

Film
Imaginile fotografiate cu ajutorul unui suport transparent numit si placa fotografica au o calitate organica. Filmul reprezinta o selectie de culori si umbre foarte variata din care fotograful poate alege. Aceasta metoda este insa mai costisitoare si implica mai multa munca. In plus, alaturi de achizitionarea rolelor de film, prelucrarea si editatea imaginilor ia timp. Fotografiile prelucrate in laborator si modificate pana la perfectiune dureaza in jur de patru saptamani.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest