7 modele de rame clasice pentru fotografiile de nunta

7 modele de rame clasice pentru fotografiile de nunta
7 modele de rame clasice pentru fotografiile de nunta 7 modele de rame clasice pentru fotografiile de nunta 7 modele de rame clasice pentru fotografiile de nunta 7 modele de rame clasice pentru fotografiile de nunta 7 modele de rame clasice pentru fotografiile de nunta 7 modele de rame clasice pentru fotografiile de nunta 7 modele de rame clasice pentru fotografiile de nunta

Modelele de rame clasice sunt ideale pentru pastrarea in conditii optime a celor mai frumoase fotografii de nunta. Daca ai vrut sa angajezi un fotograf profesionist care sa iti furnizeze amintirile de nunta perfecte, dupa ce l-ai gasit si ti-a furnizat cele mai speciale amintiri de la evenimentul tau, acum este timpul sa sortezi fotografiile de nunta, iar pe cele mai frumoase sa le inramezi.

Dupa nunta, orice cuplu care se instaleaza comod in locuinta proprie isi doreste sa personalizeze casa cu imagini care ii reprezinta. De ce sa nu o faci si tu in stilul propriu inramand fotografiile de nunta in rame clasice cu inimioare sau in rame clasice argintate.

Exista o multime de modele de rame clasice pentru fotografiile de nunta din care poti alege, iar noi am selectat sapte dintre acestea. De ce sa pastrezi chiar si cele mai frumoase fotografii de nunta in albumul de nunta, cand poti sa le etalezi pe rafturile bibliotecii sau pe noptieta din dormitorul tau?

Rame foto Ralph Lauren cu detalii vintage

Rama foto argintata pentru fotografie dubla de la Kate Spade din New York

Rama foto cu inimioare pe margini de la Michael Aram

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest