Fotografia zilei: Cum sa iti faci iesirea de la nunta intr-un mod original?

Fotografia zilei: Cum sa iti faci iesirea de la nunta intr-un mod original?

V-ati programat nunta la munte si vreti sa va bucurati de peisajul montan in doi? Daca pentru voi nu este suficient sa plecati cu limuzina la sfarsitul petrecerii si mizati pe o iesire originala, ce ar fi sa luati in calcul telefericul? Cu siguranta invitatii nu s-au gandit la un asemenea scenariu.

Evident, aceasta idee poate fi pusa in practica si la partea cu Furatul miresei. Singura problema este sa gasiti un teleferic care ca sa va ia dupa petrecere si sa fie vremea frumoasa. Pentru ca visul vostru sa devina realitate, vorbiti din timp cu cei care transporta calatori cu telefericul.

Tot de o iesire originala din peisajul nuntii pot avea parte si mirii care isi organizeaza evenimentul la mare, unde functioneaza telegondola. Acest moment nu va fi uitat de insuratei prea curand si este foarte romantic.

Pont: In caz ca reusiti sa planificati scurta calatorie cu telefericul la o ora matinala, urmatorul pas este sa rezervati o camera de hotel la inaltime. Ce poate fi mai romantic pentru un cuplu decat sa isi inceapa drumul in doi pe culmile montane?

Aveti totusi in vedere si un plan secundar pentru situatiile neprevazute, cand vremea va poate juca feste. In acest caz, puteti pleca spre hotel cu masina, cu trasura sau chiar cu minicarul, in functie de locul de cazare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest