Motivul emotionant care l-a determinat pe un mire sa amane rostirea juramintelor

Motivul emotionant care l-a determinat pe un mire sa amane rostirea juramintelor

La o nunta din Spania, un barbat a reusit faca un gest emotionant, ce poate fi considerat un exemplu pentru noi toti, scrie Teotrandafir.com.

Momentul care a strans sute de mii de vizualizati de la data postari, devenind viral pe internet, s-a produs in timpul cununiei religioase. Un mire si-a parasit pentru cateva momente locul de la altar, chiar inainte de rostirea juramintelor de nunta pentru a face un gest emotionant. Acesta a vrut sa o asigure pe Marissa, fetita viitoarei sale sotii ca o iubeste ca pe propria lui fiica, apoi i-a oferit un diamant in forma de inima, rostind urmatoarele:

„Marissa, sunt atat de fericit ca ma voi casatori cu mama ta! Si pe tine te iubesc foarte mult si ma simt binecuvantat ca de acum vei fi si fetita mea. Asa cum i-am promis mamei tale ca ii voi darui un diamant, nu puteam sa nu iti aduc unul si tie. Acest diamant este in forma de inima si asta inseamna ca mereu te voi purta in inima mea de acum incolo. (…) Cred ca mama ta e geloasa acum (lumea rade) – barbatul ii pune apoi lantisorul cu diamant la gat. Iti promit ca mereu te voi trata ca pe propria mea fiica. Te voi iubi intotdeauna. Te iubesc”.

Scurtul discurs al mirelui i-a impresionat pe toti cei prezenti, dar mai ales pe mireasa care avea lacrimi in ochi si radea fericita ca si-a gasit in sfarsit jumatatea, dar si un tata iubitor pentru fiica sa.

Foto: Youtube.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest