Cum sa arati ca o vedeta in fotografiile de nunta?

Cum sa arati ca o vedeta in fotografiile de nunta?

Exista un truc minune la care apeleaza vedetele ca sa arate mai bine in fotografii. Si tu poti face uz de acest truc daca vrei sa arati ca o vedeta in fotografiile de nunta.

In caz ca aveai impresia ca starurile sunt ajutate de carisma nativa sa arate fotogenic in fotografii, afla ca lucrurile nu stau deloc asa. Alaturi de tehnica numita "squinch" la care acestea apeleaza ca sa iasa perfect in poze, mai este nevoie de cateva artificii si anume: unghiurile din care este luata fotografia, luminile, dar si pozitia in care stai contribuie. Toate aceste tehnici contribuie in egala masura la capturarea fotografiei perfecte.

Ca sa iesi perfect in fotografiile de nunta, urmeaza urmatorul truc: strange usor din ochi, ca si cum te-ar deranja o lumina puternica si incordeaza-ti putin privirea, de parca te-ar ciupi cineva. In tot acest timp, incearca sa iti relaxezi pleopele superioare, lasand pleoapele inferioare incordate.

Daca nici dupa ce ai recurs la tehnica vedetelor nu esti multumita de cum ai iesit in poze, prelucreaza fotografiile de nunta cu Photoshop, astfel incat rezultatul final sa impresioneze.

Ca sa pozezi ca o profesionista si sa arati ca o vedeta in fotografiile de nunta, exista si un videoclip pe care il poti urmari mai jos. In acest filmulet vei afla patru noi trucuri fotografice.



Exersand tehnica folosita de vedete in poze, in mod cert o sa iesi mai bine in orice fotografie.

Sursa: Purewow.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest