Fotografia zilei: Mesaje sugestive pentru tortul de nunta

Fotografia zilei: Mesaje sugestive pentru tortul de nunta

Fotografia acestei zile este un tort de nunta care, desi nu are un design spectaculos impresioneaza cu mesajele transmise. Un tort de nunta perfect nu trebuie sa fie doar elegant si dulce. De fapt, cel mai important este sa transmita mesaje sugestive, alese de cei doi miri.

Fie ca tortul are un design inspirat de peisajele marine (decor cu scoici), fie ca acesta este potrivit pentru stilul rustic si in loc de un suport din sticla este asezat pe lemn, foarte important este decorul din varful tortului.

In locul clasicelor figurine cu mire si mireasa sau cu turturele, pot fi folosite mici fanioane cu mesaje sugestive. Pentru ca dragostea este sentimentul central care uneste in sfanta casatorie orice cuplu, puteti defini iubirea prin cateva idei alese de voi.

De exemplu, dragostea inseamna speranta, incredere, bunatate, rabdare sau protectie. De asemenea, in cel mai fericit caz, aceasta nu se sfarseste niciodata.

Daca si tu simti acest lucru, inante de a selecta mesajele potrivite pentru tortul de nunta, gasiti impreuna definitiile potrivite pentru nunta voastra.

Acest mod de a personaliza tortul de nunta este o idee excelenta pentru orice cuplu, dar si pentru fotografiile de nunta.

Sursa: Bridalguide.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest