Logodna in fotografii. Momente pe care trebuie sa le surprinzi in fotografii!

Logodna in fotografii. Momente pe care trebuie sa le surprinzi in fotografii!
Logodna in fotografii. Momente pe care trebuie sa le surprinzi in fotografii! Logodna in fotografii. Momente pe care trebuie sa le surprinzi in fotografii! Logodna in fotografii. Momente pe care trebuie sa le surprinzi in fotografii!

Un proverb francez spune ca "exista logodne care se termina cu bine, exista insa unele care se termina cu casatorie." Pentru cei care bat clopotele de nunta, fotografiile de logodna sunt dovada une promisiuni al caror martor este chiar fotograful.

Daca sunteti logoditi si ati stabilit data nuntii, rezervati-va timp pentru o sedinta foto inainte de a va uni destinele prin taina casatoriei. Fotografiile din timpul logodnei surprind fericirea acestui moment unic si emotionant care poate fi retrait prin intermediul albumelor foto oricand in viitor.

Iata cateva motive pentru o sedinta foto realizata cu ocazia logodnei.

Aratati-le tuturor ce cuplu perfect formati. Trimiteti catre un ziar local anuntul de logodna sau inramati cateva fotografii realizate cu ocazia unei sedinte foto pentru a le oferi celor dragi drept cadou.

Testati calitatea fotografiilor si profesionalismul fotografului inainte de nunta. Logodna este momentul perfect pentru a testa calitatile profesionale ale fotografului pe care l-ati angajat cu ocazia nuntii.

Incepeti sedinta foto cu momentul in care viitorul sot ii ofera inelul de logodna alesei inimii. Continuati sedinta foto cu momentele firesti din cadrul petrecerii de logodna, atat in spatiu interior (la restaurant, spre exemplu), cat si afara, langa o fantana arteziana pe timp de noapte sau intr-o gradina plina cu flori pe lumina.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest