Cum sa ai cele mai bune fotografii de nunta in ploaie?

 Cum sa ai cele mai bune fotografii de nunta in ploaie?
 Cum sa ai cele mai bune fotografii de nunta in ploaie?  Cum sa ai cele mai bune fotografii de nunta in ploaie?  Cum sa ai cele mai bune fotografii de nunta in ploaie?  Cum sa ai cele mai bune fotografii de nunta in ploaie?  Cum sa ai cele mai bune fotografii de nunta in ploaie?  Cum sa ai cele mai bune fotografii de nunta in ploaie?  Cum sa ai cele mai bune fotografii de nunta in ploaie?  Cum sa ai cele mai bune fotografii de nunta in ploaie?

Chiar daca ploaia pare un semn rau sau cel putin un factor imens de stres, acest fenomen atmosferic poate fi o binecuvantare daca stii sa profiti de el. Afla cum sa ai cele mai bune fotografii de nunta in ploaie, tinand cont de cateva sfaturi:

• Nu-ti fie teama sa iesi afara in ploaie

• Nu-ti fie frica daca rochia de mireasa este putin udata de ploaie

• Asorteaza-ti rochia de mireasa cu cizme de ploaie si vei arata adorabil sub umbrela

• Include petrecerea de nunta in fotografii. Invitatii vor fi incantati sa se distreze putin in ploaie!

• In timp ce te plimbi prin ploaie, ridica rochia de mireasa. Este de preferat sa porti una cu trena detasabila pentru ca sa nu te murdaresti.

• Roaga-l pe fotograf sa te surprinda cu mirele in ploaie in mai multe ipostaze, inclusiv in spatele ferestrelor acoperite de ploaie sau in masina.

• Nu lasa ploaia sa va ruineze ziua! Intotdeauna trebuie sa ai la indemana un plan B, chiar daca petrecerea a fost organizata in aer liber.

• Pentru ca nunta sa fie una reusita, gandeste-te ca ploaia este simbolul fertilitatii si al abundentei. Deci zambeste pentru ca nu prevesteste nimic rau.

Inca nu esti convinsa de acest lucru? Urmareste in continuare cateva fotografii cu miri si mirese surprinsi in ploaie. Ei s-au asigurat ca ploaia nu le strica ziua nuntii si au realizat fotografii de nunta uimitoare si memorabile! Aceste imagini sunt dovada vie ca ploaia poate transforma ziua nuntii intr-o zi superba!

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest