Fotografia zilei: In padure

Fotografia zilei: In padure

Fotografia acestei zile infatiseaza doi miri care par sa se bucure de primele momente de intimitate din timpul nuntii. Ei au ales un cadru romantic pentru aceasta fotografie, in timp ce mireasa tine in mana un buchet de flori multicolor, ce pare proaspat cules din natura.

Ce poate fi mai frumos decat sa te bucuri de vremea insorita si de copaci chiar in ziua nuntii? Sentimentul de bucurie simtit de miri este cu siguranta transmis prin intermediul acestei fotografii. Majoritatea cuplurilor obisnuiesc sa captureze imagini superbe in mijlocul naturii, fie ca se plimba in lanurile de grau de la tara, intr-o gradina cu flori, de-a lungul unei podgorii viticole sau printre copaci.

Cert este ca in padure, mirii se pot juca de-a v-ati ascunselea sau se pot bucura de culorile naturale din sezonul in care este programata nunta. Fie ca nunta are loc in sezonul verde, fie ca este programata toamna, padurea este un loc retras in care mirii se pot bucura de putina intimitate sau isi pot recita juramintele.

Pont: Pentru fotografiile de nunta in padure puteti folosi diverse indicatoare. Mireasa se poate ascunde si, cu ajutorul frunzelor, a pietricelelor sau a placutelor, ii poate indica mirelui locul in care se afla. Este foarte amuzant!

Foto: Bridalguide.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest