Fotografia zilei: Men in black

Fotografia zilei: Men in black

Daca filmul SF Men in Black cu Will Smith si Tommy Lee Jones este preferatul tau, atunci nu ezita sa capturezi o imagine foto cu purtatorul de verighete in prim plan si cu ceilalti barbati din peisajul nuntii in fundal, suprinsi intr-o ipostaza amuzanta.

Fotografia acestei zile in care protagonistii din imagine sunt imbracati la unison in costume negre si poarta ochelari inchisi la culoare, ne aduce cu siguranta aminte de celebra pelicula SF cu Barbatii in negru.

In caz ca purtatorul de verighete iti este drag, aceasta fotografie adorabila va fi o amintire de durata atat pentru tine, cat si pentru micutul din rolul principal. Pentru ca fotografia sa iasa asa cum iti doresti, roaga-i pe invitati sa poarte costume negre, cravata si ofera-le ca marturie ochelari de soare.

Fotografia este amuzanta si poate avea o valoare sentimentala daca purtatorul de inele este o ruda apropiata. Micutul poate fi un nepot din partea mirilor sau chiar propriul fiu! Ce poate fi mai frumos decat sa impusti doi iepuri deodata si sa surprinzi pe obiectiv o persoana draga din viata ta pusa intr-o ipostaza care iti aminteste de filmul tau preferat?

Daca iti plac copiii, atunci este imperios necesar sa incluzi in albumul de nunta fotografii cu purtatorul de verighete, dar si cu micile domnisoare cu flori. Un adevarat profesionist stie sa scoata in evidenta outfitul micutilor oaspeti pentru fotografiile must have din albumul de nunta.

Sursa: Bridalguide.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest