Filmul nuntii

Filmul nuntii
Filmul nuntii Filmul nuntii

Filmare artistica – alaturi de sesiunea foto facuta in locul pe care-l doresti, trebuie sa exista si cateva imagini filmate. Tine cont, insa, ca e de preferat ca operatorul sa plece cat mai repede spre restaurant si sa va astepte acolo.

Intampinarea oaspetilor la restaurant – cionirea paharelor de sampanie, pupaturile si urarile, sunt de asemenea, de nelipsit dintr-un film bun de nunta.

Dansul mirilor -avertizeaza-l din timp pe cameraman cand urmeaza sa inceapa petrecerea, pentru a fi pregatit sa filmeze primul vostru dans ca sot si sotie.

Momente din timpul petrecerii – cateva hore, slow-uri, Brasoveanca, imagini cu invitatii si alte momente inedite trebuie neaparat suprinse de cameraman.

Furatul miresei – cameramanul pleaca impreuna cu mireasa si rapitorii, iar fotograful ramane la restaurant pentru a imortaliza „negocierile”.

Taierea tortului – stabileste clar momentul in care urmeaza sa fie adus tortul si ai grija ca operatorul sa fie „pe faza” pentru ca artificiile sa nu lipseasca din filmul nuntii tale.

Scoaterea voalului si a jartierei – in functie de cat de indemanatica e nasa, respectiv mirele, scosul voalului si mai apoi al jartierei, pot fi momente de-a dreptul haioase.

Pagina 2/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest