Filmul nuntii

Filmul nuntii
Filmul nuntii Filmul nuntii

Filmul nuntii nu trebuie sa-ti lipseasca! Gandeste-te la nunta ca la un trailer. Adica un film de promovare al unui serial, care va fi viata ta de femeie casatorita. Dupa ce ai ales cameramanul, asigura-te ca stie care sunt episoadele ce formeaza ziua nuntii.

Cununia civila – daca este in aceeasi zi cu nunta, filmarea de la starea civila va intra in acelasi pachet. Daca nu, trebuie s-o negociezi separat. Asigura-te ca operatorul este disponibil pentru data cununiei civile. Stabiliti sa ajunga la starea civila cu 30 de minute inainte de ora ceremoniei.

Gatitul miresei/mirelui - programati-le in asa fel incat cameramanul sa poata ajunge si la tine acasa/la coafor si la mire. Pentru ca gatitul miresei dureaza mai mult, se incepe cu acesta. Daca sunteti presati de timp, e de ajuns sa ia cateva cadre din ambele locuri, doar pentru a marca momentul.

Plecarea alaiului spre biserica – de la barbieritul ginerelui, cameramanul il insoteste pe acesta la nasi si de acolo merg cu totii la mireasa acasa, cu buchetele si lumanarile. Din filmul nuntii nu trebuie sa lipseasca momentul in care mirele vede mireasa si ii ofera buchetul. Tot aici, mireasa prinde cocardele in pieptul mirelui, nasilor si parintilor.

Intrarea in biserica – corul care intoneaza imnul va face ca aceste imagini, in care nasul te conduce de brat, sa fie unele dintre cele mai emotionante din filmul nuntii tale!

Ceremonia religioasa – nu trebuie sa lipseasca punerea verighetelor pe deget, al cununiilor pe cap, gustarea din vin si piscot si “Isaiia dantuieste”. Vei revedea cu placere chipurile voastre din timpul slujbei si imaginea parintilor cu ochii inlacrimati de fericire.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest