Fotografia zilei: Decor de poveste cu lumini de gheata

Fotografia zilei: Decor de poveste cu lumini de gheata

Orice viitoare mireasa isi imagineaza ziua nuntii ca fiind una de poveste, iar decorul cu lumini de gheata este perfect pentru un eveniment cu tema "Palatul de clestar" sau ”Craiasa Zapezii”. Atunci cand sala de receptie este inundata in lumini albastrui, albe si galbene, iti poti imagina cu usurinta un basm cu printi si printese.

Pentru o nunta cu tema ”Palatul de clestar” sau ”Craiasa Zapezii”, poti alege un tort cu aspect glaciar, dar si gheata carbonica pentru efecte speciale pe ringul de dans. Pluteste impreuna cu mirele si ceilalti nuntasi pe ringul de dans in fum greu cu gheata carbonica. Acest tablou incantator intregeste decorul unei povesti cu happy-end care este petrecerea de nunta.

Fii o craiasa a zapezii veritabila si pune la cale impreuna cu furnizorii de nunta un decor de poveste cu lumini de gheata, inspirat de fotografia acestei zile.

Pont: Acest tablou feeric este ideal pentru o nunta de iarna. Imbracata intr-o rochie argintie de saten, cu diadema stralucitoare pe cap, te vei asemui cu o regina adevarata! Pentru ca decorul de poveste sa fie perfect, in loc de limuzina fa-ti aparitia la locatia de nunta intr-o caleasca. Nu uita sa imortalizezi pe camera fiecare moment al celei mai importante zile din viata ta, pas cu pas.

Foto: Bridalguide.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest