Cum alegi cameramanul pentru nunta

Cum alegi cameramanul pentru nunta
Cum alegi cameramanul pentru nunta

Nunta e un eveniment unic pentru care nu se pot organiza repetitii, nici nu se pot trage „duble”. Din acest motiv, alege cu grija cameramanul, ca sa lacrimezi doar de fericire cand vei vedea filmul nuntii tale.

Incheie contract din timp cu cameramanul. Un profesionist este ocupat tot timpul, mai ales in sezon de nunti, asa ca cel mai sigur e sa te treci pe agenda lui cu circa 6 luni inainte.

Nu accepta ca operatorul sa se ocupe si de fotografii.

Intreaba ce fel de camera foloseste. Ideala este o camera video digitala, cu stocare pe card sau pe hard-disk. In felul asta, memoria e foarte mare si nu se mai pierd momente din nunta cu schimbatul suportului de stocare (CD sau mini DV).

Asigura-te ca operatorul are instrumente de rezerva in cazul in care, printr-un ghinion teribil, camera se defecteaza chiar la nunta ta.

Nu accepta un cameraman care nu lucreaza cu lumini suplimentare (cel putin lumina pe camera). Salonul in care se desfasoara petrecerea poate fi luminat feeric, dar pentru ca filmul nuntii sa iasa impecabil, e nevoie de o adevarata „baie de lumini”.

Negociaza toate serviciile pe care ti le poate pune la dispozitie cameramanul. Daca el iti face si montajul filmului, cere-i sa il realizeze pe episoade, pentru a fi mai usor de urmarit.

De asemenea, daca nu are singur initiativa, propune-i sa-ti monteze si un clip scurt al nuntii (de maxim 5 minute), pe care sa-l revezi ori de cate ori te cuprinde nostalgia si pe care sa-l poti arata si celor ce nu au putut participa la eveniment.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest