12 clisee de evitat in fotografiile de logodna

12 clisee de evitat in fotografiile de logodna
12 clisee de evitat in fotografiile de logodna 12 clisee de evitat in fotografiile de logodna 12 clisee de evitat in fotografiile de logodna 12 clisee de evitat in fotografiile de logodna 12 clisee de evitat in fotografiile de logodna 12 clisee de evitat in fotografiile de logodna 12 clisee de evitat in fotografiile de logodna 12 clisee de evitat in fotografiile de logodna 12 clisee de evitat in fotografiile de logodna

Cliseele fotografice se regasesc adesea in fotografiile de logodna, iar specialistii va recomanda sa le evitati. Exista o multime astfel de imagini amuzante sau pur si simplu lipsite de inspiratie (ex: imagini capturate pe linia de tren) la care ar trebui sa renuntati.

Cele mai frecvente 12 greseli care nu dau bine in fotografiile de logodna le poti vedea in galeria foto alaturata. Mai multe fotografii de la nunta si logodna nepotrivite pentru aceste momente speciale pot fi vazute aici.

Chiar daca fiecare cuplu alege fotografiile de logodna in functie de stilul propriu, sunt o multime de ipostaze foto ce merita facute, iar viitorii miri decid cum anume vor sa arate in fotografii.

Dar inainte de a opta pentru fotografiile amuzante, fiecare pereche trebuie sa se gandeasca daca imaginile de acum vor fi la fel de reprezentative pentru ei si dupa 20 de ani de casnicie.

Pagina 1/13

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest