3 clisee fotografice care vor disparea la nuntile din 2016

3 clisee fotografice care vor disparea la nuntile din 2016
3 clisee fotografice care vor disparea la nuntile din 2016 3 clisee fotografice care vor disparea la nuntile din 2016 3 clisee fotografice care vor disparea la nuntile din 2016

In timp ce unele fotografii de nunta sunt considerate clasice si rezista din generatie in generatie, exista cel putin 3 clisee fotografie care vor disparea la nuntile din 2016.

Cliseele fotografice devin plictisitoare la un moment dat pentru ca au fost exersate de sute de cupluri, incat ar trebui inlocuite cu altceva original. Si pentru ca s-au demodat, vine vremea cand stereotipiile fotografice trebuie sa dispara si sa fie aduse in prim plan noi tendinte de nunta.

De ce sa nu fie 2016 anul in care cliseele fotografice pe cale de disparitie sa iasa definitiv din peisajul nuntilor? Daca si tu iti doresti fotografii unice, care ies din tiparele clasice, cauta-ti fotograful potrivit si vezi care sunt cele trei clisee fotografice de care trebuie sa te desparti in acest an.

Gesturi intime intre miri

Atingerea partilor intime nu este de bun augur in fotografiile de nunta. Astfel de gesturi tandre pot fi amanate pentru noaptea nuntii.

Murdarirea rochiei de mireasa

Sunt mirese care exagereaza cu fotografiile in care isi strica rochia de mireasa sau si-o murdaresc. Asa cum nu este firesc sa se tavaleasca in iarba la nunta, tot la fel nu este potrivit sa se arunce in mare imbracate in rochie de mireasa, lasand la vedere doar buchetul de flori. Se pot intampla accidente pe gheata, dar si in apa atunci cand se ajunge la gesturi extreme.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest