Cele mai romantice momente de la nunta redate in fotografii

Cele mai romantice momente de la nunta redate in fotografii
Cele mai romantice momente de la nunta redate in fotografii Cele mai romantice momente de la nunta redate in fotografii Cele mai romantice momente de la nunta redate in fotografii Cele mai romantice momente de la nunta redate in fotografii Cele mai romantice momente de la nunta redate in fotografii Cele mai romantice momente de la nunta redate in fotografii Cele mai romantice momente de la nunta redate in fotografii

Atunci cand o viitoare mireasa isi imagineaza propria nunta, primul detaliu care ii vine in minte este emotia traita alaturi de partenerul sau in momentul in care depune juramintele. Acest moment plin de tandrete este inceputul vietii in doi, un debut plin de romantism si iubire care trebuie prins pe camera video.

Un fotojurnalist de nunta calificat stie cum sa anticipeze si sa captureze situatii care transmit aceste sentimente speciale. La sfarsitul zilei, cand evenimentul s-a incheiat, fotografiile de nunta iti vor aminti cat de reusita a fost intreaga ceremonie, pentru ca ele reflecta schimbul de priviri pline de subinteles pe care le imparti cu partenerul tau. Toate aceste capturi spun povestea voastra de dragoste si te vor insoti tot restul vietii. Insa, pentru a relata o poveste, fotograful trebuie sa stie exact cum sa impleteasca firul narativ si sa puna intr-o ordine fireasca momentele cele mai importante de la nunta.

Fie ca mirii se privesc pe furis, danseaza, taie tortul sau se tin de mana, fericirea trebuie sa pluteasca in atmosfera. Cum se traseaza povestea de dragoste prin intermediul fotografiilor? Cititi mai jos si veti afla cateva ponturi despre cadrele romantice de la nunta prinse pe camera foto.

Intr-o clipa (flash)

O privire, un sarut rapid sau un oftat prelung al mirilor sunt momente care se petrec intr-o clipa. Toate aceste gesturi intime reprezinta sentimentele puternice care ii leaga pe cei doi indragostiti ce impart cu ocazia nuntii aceleasi ganduri si idealuri. Poate schimburile discrete de gesturi si cuvinte petrecute intre miri nu sunt observate de invitati, dar privirea agera a fotografului profesionist nu are cum sa le treaca cu vederea.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest