11 fotografii de nunta care nu vor fi niciodata clisee

11 fotografii de nunta care nu vor fi niciodata clisee
11 fotografii de nunta care nu vor fi niciodata clisee 11 fotografii de nunta care nu vor fi niciodata clisee 11 fotografii de nunta care nu vor fi niciodata clisee 11 fotografii de nunta care nu vor fi niciodata clisee 11 fotografii de nunta care nu vor fi niciodata clisee 11 fotografii de nunta care nu vor fi niciodata clisee 11 fotografii de nunta care nu vor fi niciodata clisee 11 fotografii de nunta care nu vor fi niciodata clisee 11 fotografii de nunta care nu vor fi niciodata clisee

Exista 11 fotografii de nunta importante care nu vor fi niciodata clisee, iar acestea sunt obligatorii pentru reusita evenimentului.

Cuplurile cauta mereu diferite metode ca sa iasa in evidenta si sa tranforme nunta intr-una remarcabila, dar atunci cand vine vorba despre fotografii, nu vor sa renunte la traditii.

Cele mai importante fotografii ii au in prim plan pe protagonistii nuntii, mirii, dar exista si alte poze importante pentru albumul de nunta. Fotografiile detaliu (exemplu, cu pantofii miresei) si fotografiile de grup nu sunt nici ele de neglijat, acestea constituind amintiri de durata.

In galeria alaturata iti prezentam 11 fotografii de nunta cu stil, care nu se demodeaza niciodata. Chiar daca fotograful trebuie sa stie de ele, ar fi mai bine sa ii reimprospatezi memoria si sa ii spui ce imagini vrei sa vezi pe obiectiv la sfarsitul nuntii.

Cele mai importante fotografii de la nunta sunt o insiruire de imagini, in ordine cronologica. Acestea surprind pregatirea miresei pentru nunta, continua cu drumul spre altar, sarutul mirilor, sfarsitul ceremoniei religioase, petrecerea propriu-zisa si se incheie cu plecarea mirilor de la nunta. 

Sursa: www.shefinds.com

Pagina 1/12

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest