Ce inseamna o sedinta foto Trash The Dress

Ce inseamna o sedinta foto Trash The Dress
Ce inseamna o sedinta foto Trash The Dress Ce inseamna o sedinta foto Trash The Dress Ce inseamna o sedinta foto Trash The Dress Ce inseamna o sedinta foto Trash The Dress Ce inseamna o sedinta foto Trash The Dress Ce inseamna o sedinta foto Trash The Dress Ce inseamna o sedinta foto Trash The Dress Ce inseamna o sedinta foto Trash The Dress Ce inseamna o sedinta foto Trash The Dress

Daca vrei ca cea mai fericita zi a vietii tale sa fie de neuitat, fa-ti un cadou unic dupa nunta: o sedinta foto “Trash The Dress”. Ce semnifica acest concept si ce simbolizeaza “tavalirea” rochiei de mireasa iti spune Aurel Virlan. Poti admira  sesiunile lui de “Trash The Dress” pe www.nuntafoto.ro.

Ce inseamna "Trash the dress" si care este semnificatia?

"Trash the Dress" reprezinta o sesiune fotografica dedicata rochiei de mireasa, dupa nunta, indiferent ca este vorba de zile sau luni. Conceptul de “Trash the Dress” s-a remarcat in urma cu vreo 10 ani, ca o prelugire si accentuare a sedintei "Love in Dress", sedinta care incanta miresele din lumea intreaga de mai bine de 30 de ani! De fapt, la baza, exista aceeasi idee – dorinta. O sedinta foto suplimentara, detasati de ziua nuntii, in care mireasa si mirele se simt in largul lor. Si isi permit sa fie liberi de stresul nuntii.

Care sunt locatiile pentru "Trash the dress"?

Cand vine vorba de locatii pentru “Trash the Dress”, treaba se complica… pentru unii. Acelasi lan de grau sau de maci poate fi conformist pentru unii, poate fi o mina de aur pentru altii, depinde de intentie, de apetenta vizuala, de entuziasm. Veti vedea multe mirese tavalindu-se prin frunze, alte mirese intrand cu rochia in apa… uneori veti vedea si fotografii expresive!

Locatiile recomandate sunt destul de firesti: 

- locatii in care mireasa si mirele se simt in largul lor! 

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest