Fotografia zilei: Legaturi de familie

Fotografia zilei: Legaturi de familie

Daca ai nevoie de o idee de nunta originala pentru a realiza o diagrama cu asezarea invitatilor la masa, poti folosi fotografia acestei zile. Legaturile de familie sunt puternice, mai ales la nunta, unde se aduna rudele apropiate, dar si cele care au plecat departe de orasul natal. Din acest motiv, asezarea la mese poate arata ca un arbore genealogic, cu multe ramuri.

Realizeaza o diagrama sub forma unui arbore, pe care sa notezi numele invitatilor si numerele meselor, in functie de cum vrei sa ii asezi la masa. Cu cat exista o relatie mai stransa intre ei, ca in acest copac, cu atat invitatii vor fi mai multumiti de modul in care le-ai oferit locurile la masa.

Pentru ca fiecare invitat sa inteleaga ce loc i se cuvine, asaza la fiecare masa in parte cartoane sub forma de copac pe care sunt numerotate locurile mesenilor.

Aceasta idee originala este ideala pentru nuntile in aer liber, dar si pentru evenimentele rustice organizate in natura, care ii indeamna pe cei prezenti sa respecte mediul inconjurator si sa aiba grija de arbori, pentru ca aerul pe care il respiram este furnizat de copaci.

Asa cum intr-o familie exista legaturi puternice, la fel copacii dintr-o padure sunt importanti pentru plantele care cresc in preajma lor, dar si pentru animalele care isi fac cuib in scorburile lor.

Pont: In plus, daca nunta are loc in sezonul cald, poti decora pomul cu flori si fundite, pentru un look romantic.

Sursa: Bridalguide.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest