Alegerea fotografului pentru nunta

Alegerea fotografului pentru nunta
Alegerea fotografului pentru nunta Alegerea fotografului pentru nunta Alegerea fotografului pentru nunta Alegerea fotografului pentru nunta Alegerea fotografului pentru nunta Alegerea fotografului pentru nunta Alegerea fotografului pentru nunta Alegerea fotografului pentru nunta Alegerea fotografului pentru nunta

4.    Cereti informatii despre aparatura din dotare. Un fotograf care se respecta are la indemana aparatura moderna pentru ca este solicitat la multe evenimente si are cu ce sa o procure. Insa cineva care lucreaza cu o camera digitala de mici dimensiuni este mai degraba amator decat profesionist.

Sfat: Daca nu lucreaza cu aparatura performanta, renuntati la serviciile fotografului ochit. La urma urmei, balta este plina de amatori, de aceea numai un profesionist stie cum sa se foloseasca de camera pentru a captura pe obiectiv cele mai bune momente. Pentru un album de nunta reusit, un fotograf adevarat stie sa prinda pe camera emotia, bucuria, starea de relaxare si de usurare care se instaleaza in sufletul mirilor o data cu sfarsitul evenimentului.

Tineti cont de calitatea fotografiilor, ci nu de cantitatea lor.

La nunta un fotograf profesionist apasa pe declansator imediat cum apare un cadru creativ demn de prins pe camera, iar la final va numara maxim 1000 de fotografii unice din punctul de vedere al incadraturii sau al altor elemente de natura tehnica. Lasati-l sa isi faca treaba asa cum stie si nu il stresati cu numarul de poze la kilogram. Mai bine concentrati-va atentia pe calitatea fotografiilor si pe reusita evenimentului decat pe numarul de fotografii incluse in albumul de nunta.

Pagina 2/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest