6 fotografii de nunta pe care vei regreta daca nu le faci

6 fotografii de nunta pe care vei regreta daca nu le faci
6 fotografii de nunta pe care vei regreta daca nu le faci 6 fotografii de nunta pe care vei regreta daca nu le faci 6 fotografii de nunta pe care vei regreta daca nu le faci 6 fotografii de nunta pe care vei regreta daca nu le faci 6 fotografii de nunta pe care vei regreta daca nu le faci 6 fotografii de nunta pe care vei regreta daca nu le faci

Este adevarat cand se spune ca o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte si vei regreta daca nu vei face 6 fotografii de nunta memorabile, pe care ti le recomandam in continuare.

Salveaza aceste sfaturi ca sa te asiguri ca nu pierzi vreun cadru magic din ziua cea mare sau noteaza-le pe o foaie pentru a le arata la momentul oportun fotografului angajat la nunta.

1. Momentul in care mirii se vad pentru prima data in tinutele lor de gala
Acest moment poate fi la ceremonia religioasa sau alta clipa speciala, care precede cununia. Sunt cupluri care nu mai respecta traditia conform careia mirele nu are voie sa isi vada aleasa inainte de nunta imbracata in rochie de mireasa. Acestia prefera sa faca fotografii in particular imbracati in tinutele lor de gala inainte sa mearga la altar. Indiferent cand se vad mirii pentru prima data, inainte sau dupa ceremonie, cert este ca aceste imagini nu trebuie sa lipseasca din albumul foto.

2. Mireasa se fotografiaza cu fiecare bunic in parte
Desi aceste fotografii sunt rare, miresele care mai au bunici in viata trebuie sa se pozeze cu fiecare bunic in parte. Aceste amintiri sunt unice atunci cand bunicii nu vor mai fi.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest