De unde va cumparati rochia de mireasa?

Voi unde veti comanda rochia de mireasa? Ce saloane de rochii de mireasa preferati? Unde gasiti cele mai frumoase rochii?

Creeat de: ViitoareMireasa, data: 1 Februarie 2015

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Corina G

2 Martie

Inca nu m-am gandit, dar voi cumpara sau inchiria rochia de mireasa de la un salon de moda din Bucuresti.

Gabriela A

18 Martie

Nu o cumpar, o imprumut de la o ruda.

Laura C

21 Martie

Flori m-ai lasat paf cu rochia aleasa de tine si eu tot acolo o sa merg sa o iau ... Rochia aleasa de tine seamana foarte mult cu cea pe care mi-o doresc
eu doar ca eu mai am de asteptat nunta mea e in 2016 :}}}}} Nu pot sa nu recunosc ca am intrat repede sa vad daca e rochia pe care o vreau eu :}}}} amuzanta panica mea :}}}

Teodora M

24 Martie

Eu mi-am luat-o de la Best Bride. Allure Bridals 9022, superba, desi e ampla, este foarte practica, mai ales dupa ce mi-au scurtat-o. Ce mai, o echipa de profesionisti, de cand am intrat am simtit o caldura din partea lor. Un ambient foarte placut, m-am simtit ca sunt alaturi de prieteni nu de oameni pe care nu i-am vazut in viata mea, mai ales ca am venit singura la proba. Rochiile sunt superbe, preturi accesibile desi calitatea materialelor e superioara fata de costul unei rochii de la ei.. Modele deosebite, pentru toate tipurile de corp si gusturi. Si inca ceva, ce am observat .. sunt sinceri cand un model nu te avantajeaza, nu-ti baga rochia pe gat doar ca sa vanda, iti spun in fata "nu te avantajeaza". P.S.: Eu i-am testat in privinta asta, a sinceritatii, si am fost placut surprinsa de raspunsul lor si de promtitudinea lor de a aduce rochia de mireasa cat mai curand posibil.

Andreea C

24 Martie

Ioiii, nu's singura care are aceeasi parere despre Best Bride. Lucreaza cu sufletul, sunt deschisi la orice parere, obiectie!! Oameni super super, da ai spus bine Teodora M, O ECHIPA DE PROFESIONISTI. Eu sunt fffffff foarte fericita ca i-am gasit, imi pierdusem speranta in a-mi gasi acea rochie de mireasa, am strabatut toate magazinele, unele magazine aveau rochii cica noi, dar erau jegoase, personal tiganesc.. sincer cei de la Best Bride, cunosc bunul simt, sinceritatea si ce inseamna a fi profesionist in ceea ce faci.. Eu sunt foarte pornita pe celelalte magazine, si prefer sa nu dau nume, unde au personal sarcastic si ciobanesc, te iau repede, nu te lasa sa te vezi macar cateva minute in oglinda probata in rochie. Voi fetelor daca ati fost la astfel de magazine, stiti despre ce vorbesc :D Dar Best Bride fara nicio plangere sunt TOP TOP!! Va recomand magazinul si sa va convingeti de ceea ce v-am spus :)

Adelina B

24 Martie

Buna fetelor, eu anul acesta ma marit, in octombrie si inca nu mi-am gasit rochia de mireasa care sa mi suceasca mintile. Si eu am strabatut in lung si in lat toate magazinele, si nimic care sa-mi placa, abia puteam sa probez 4 rochii din cauza ca nu imi dadeau voie sa probez mai multe, ori m-am hotarat din cele pe care le-am probat ori sa-mi iau talpasita, foarte urat mi s-a vorbit, de parca nu voiau sa-si vanda marfa. Am intrebat in stanga si in dreapta, si mi-a fost recomandat magazinul Best Bride, in cele din urma am sunat la magazin am pus cateva intrebari si am primit raspunsuri sigure si clare, iar daca intr-o ora cat este alocata o programare, pot proba 30 de rochii atunci le pot proba :P (asta m-a bucurat sincer sa va spun). Pentru joi am facut programarea la Best Bride, am emotii.. de aceea am intrat si pe forumuri sa vad daca persoana care mi-a recomandat magazinul a fost o exceptie sau nu. Abia astept sa merg la programare, sunt optimista ca vor merge bine probele si dato

Adelina

24 Martie

Buna si eu sunt in aceiasi situatie, in septembrie ma marit, nu am probat nimic, nu sunt in tara si e cam dificil, am vorbit cu cei de la Aryanna Karen au zis ca au sute de modele in magazin, fara a fi nevoie sa astept 4 luni pt o comanda, voi ati auzit de ei????? ce spuneti???

Andreea C

25 Martie

Am fost la Aryanna Karen.. Numai ca nu am gasit modele care sa-mi atraga atentia.. sa fie pe gustul meu. Sute de modele mai toate magazinele au... deci.... Eu am fost la Best Bride si tot sute de modele au si rochii pe stoc catre vanzare.. in concluzie cam toate magazinele mai nou isi aprovizioneaza mai profund stocul.. Deci nu ai avea probleme, indiferent la ce magazin te-ai duce.. cel putin la Best Bride eu mi-am achizitionat rochia pe loc.. Succes Adelina M.!

Adelina B

1 Aprilie

Asa cum am promis, am revenit sa va povestesc experienta mea despre vizita la Best Bride. Nu numai ca am vizitat magazinul dar am si plecat cu rochia de mireasa. Nici acum nu imi vine a crede, ca dupa atatea cautari mi-am gasit rochia de mireasa care sa ma faca sa ma simt frumoasa. E magnifica, e tot ce mi-am dorit. Aceasta este rochita mea http://www.bestbride.ro/allure-bridals/rochie-mireasa-stil-printesa-2513/. As fi adaugat si poza cu mine imbracata in ea, numai ca forumul asta nu permite incarcarea pozelor. E superba. Va recomand cu incredere magazinul, pentru ca sunt profi si foarte prietenosi!!!

Cristina N

3 Aprilie

Sincer fetelor, eu mi-am inchiriat rochia de mireasa de la salonul Best Bride. Si nu este vorba de buget dar ce fac cu ea dupa nunta? De ce sa nu-mi inchiriez o rochie de mireasa iar apoi cu banii salvati sa-mi iau altceva dragut pentru mine. Mai ales, ca se retuseaza rochia de mireasa dupa corp. :) Nu peste tot la inchiriere se retuseaza rochia, dar la Best Bride da, si ti-o si curata inainte de nunta ca sa fii impecabila in ziua nuntii... Rochiile care se inchiriaza se si cumpara, sunt si din colectii 2015 modele care se pot inchiria. Deci? Nu regret ca am inchiriat-o pentru ca este superba!!!!

Șerban V

28 Noiembrie

I-am cumpărat rochia mea în Julia Helena https://juliahelena.com/ro o rochie, desigur, superba)) Dar ce să fac cu ea atunci? Doar agățat în dulap și are loc. Nu regret cu privire la alegerea, dar poate că ai putea merge și angaja.

Emil S

31 Mai

Cauti fotograf in Bucuresti? http://stancuemil.weebly.com/

Emil S

31 Mai

Cauti fotograf in Bucuresti? http://stancuemil.weebly.com/

Emil S

31 Mai

Cauti fotograf in Bucuresti? http://stancuemil.weebly.com/

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest