Catalin Botezatu a deschis prima seara a prezentarilor de moda de la Fashiontv Summer Festival 2011

Catalin Botezatu a deschis prima seara a prezentarilor de moda de la Fashiontv  Summer  Festival 2011

Prima seara a Fashiontv  Summer  Festival 2011 a debutat in Piata Casino - Mamaia cu concursul Miss Litoral, concurs national de frumusete ce aduce in competitie castigatoarele din Caravana Fashiontv, moment foarte asteptat si bine primit de public.

Catalin Botezatu a deschis si a inchis seara cu prezentarile sale de moda. Botezatu si-a facut aparitia cu noua colectie pret-a-porter masculina “El Torero”, care contine camasi, pantaloni, incaltaminte, sacouri, jachete, inspirate din costumele traditionale purtate de toreadori, cuvintele de ordine fiind pasiunea, muzica si precizia.

Prezentarea a inclus si un invitat cu totul special, primarul  Radu Mazare,  care s-a aflat din nou in postura de manechin. Designerul a declarat ca: “Este un omagiu pe care il aduc legendarilor toreadori, mai ales ca ne aflam in ultimul an in care mai sunt permise coridele. Am pregatit o colectie cu mult fior latin !”

Tot el a fost cel care a inchis prima seara a Fashiontv Summer Festival cu colectia Haute Couture realizata pentru G.H. Mumm. Dupa colectiile anterioare de costume de baie create pentru cunoscutul brand francez, care au aparut si in “Biblia Modei” – Book Moda, alaturi de cele ale lui Alexander McQueen, designerul roman a pregatit o colectie de rochii de seara extrem de elegante si rafinate, care abunda in matasuri naturale, catifea care vor fi accesorizate cu blanuri scumpe.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest