Weekend-ul portilor deschise: 19-21 iunie la Gentlemen s Corner si Best Bride

Weekend-ul portilor deschise: 19-21 iunie la Gentlemen s Corner si Best Bride
Weekend-ul portilor deschise: 19-21 iunie la Gentlemen s Corner si Best Bride Weekend-ul portilor deschise: 19-21 iunie la Gentlemen s Corner si Best Bride Weekend-ul portilor deschise: 19-21 iunie la Gentlemen s Corner si Best Bride Weekend-ul portilor deschise: 19-21 iunie la Gentlemen s Corner si Best Bride Weekend-ul portilor deschise: 19-21 iunie la Gentlemen s Corner si Best Bride

Moment unic in Romania: Eleganta are parte de Weekend-ul portilor deschise! Gentlemen’s Corner si Best Bride organizeaza primul eveniment dedicat vestimentatiei de ceremonie.

Un eveniment special merita intotdeauna o atentie speciala! Iar nunta reprezinta pentru fiecare dintre noi poate cea mai importanta ceremonie la care participam in timpul vietii! Tocmai de aceea, grija pentru orice detaliu devine o prioritate, iar implicarea si atentia noastra se indreapta cu precadere asupra oricarui aspect care poate influenta desfasurarea acestui moment unic!

La orice nunta, cel mai important lucru, atat pentru mireasa, cat si pentru mire, il reprezinta vestimentatia. O rochie care sa reuseasca sa transmita emotia acestui eveniment, un costum care sa defineasca cel mai bine personalitatea celui care il poarta sunt aspecte ce pot face diferenta atunci cand vorbim de o nunta de succes.

Tocmai pentru a va ajuta sa puneti in valoare cea mai importanta zi din viata dumneavoastra, Best Bride si Gentlemen’s Corner va invita intre 19 si 21 iunie  la primul eveniment  “de casa” din Romania dedicat ceremoniilor. Unic in tara noastra, acesta presupune un weekend dedicat exclusiv vestimentatiei de ceremonie. La sediul nostru, din Bucuresti, Bd. Dacia nr. 119, portile se vor deschide larg pentru toti aceia dintre dumneavoastra care vor sa se lase purtati in lumea rafinamentului si a elegantei!

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest