Vino la Best Flower Designers Exhibition 2010!

Vino la Best Flower Designers Exhibition 2010!
Vino la Best Flower Designers Exhibition 2010! Vino la Best Flower Designers Exhibition 2010! Vino la Best Flower Designers Exhibition 2010! Vino la Best Flower Designers Exhibition 2010! Vino la Best Flower Designers Exhibition 2010! Vino la Best Flower Designers Exhibition 2010! Vino la Best Flower Designers Exhibition 2010! Vino la Best Flower Designers Exhibition 2010! Vino la Best Flower Designers Exhibition 2010!

Organizat sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regina Ana a Romaniei de catre cel mai prestigios hotel de 5 stele, Best Flower Designers Exhibition 2010 este un eveniment de marca, exclusiv, al CAROL PARC HOTEL, aflat in acest an la a doua editie.

Best Flowers Designers Exhibition 2010 se va desfasura in perioada 20-23 mai, in Bucuresti. Evenimentul va aduce in centrul atentiei o expozitie-concurs dedicata celor mai buni designeri florali. Ei vor prezenta cele mai spectaculoase creatii ale lor, inscrise in 6 categorii, urmand ca acestea sa fie apreciate de un juriu alcatuit din personalitati publice marcante, ce au manifestat de-a lungul vremii interes pentru design si creatia artistica.


Expozitia-concurs de design floral doreste sa devina “sora" celebrelor evenimente adresate artistilor floristi din Regatul Unit al Marii Britanii si din Principatul de Monaco. Este singurul eveniment din Romania care onoreaza talentul si creativitatea artistilor floristi.


Avand ca elemente centrale frumusetea, eleganta, arta, tema celei de-a doua editii a evenimentului este “Queens of Europe”, anuntand astfel cele sase categorii diferite propuse in acest an:


Wedding Bouquets: Marie Antoinette Style/Theme – Premiul Elle Mariaj.

Table Arrangements (flowers and fruits): Little Princess Christening Style/Theme – Premiul BBC GOOD Food.

Flower Composition: Marie, Queen of Romania Style/Theme- Premiul BBC GOOD Homes.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest