Vineri, 30 aprilie, esti invitata la valsul mirilor!

Vineri, 30 aprilie, esti invitata la valsul mirilor!
Vineri, 30 aprilie, esti invitata la valsul mirilor! Vineri, 30 aprilie, esti invitata la valsul mirilor! Vineri, 30 aprilie, esti invitata la valsul mirilor! Vineri, 30 aprilie, esti invitata la valsul mirilor! Vineri, 30 aprilie, esti invitata la valsul mirilor! Vineri, 30 aprilie, esti invitata la valsul mirilor!

Cand: Vineri, 30.04.2010, ora 19:00.

Unde: La Scoala de dans Espansivo.

MireseDisperate.ro te astepta la Scoala de dans Espansivo la o lectie de dans pentru nunta! Valsul mirilor nu e o gluma, nu e un dans ca oricare altul, este un moment special din viata ta! Asa ca, trebuie sa te pregatesti pentru nunta, impreuna cu viitorul tau sot.

Prima lectie de vals ti-o oferim noi alaturi de profesionistii de la Espansivo. Tu trebuie sa fii la fata locului impreuna cu partenerul tau sau, daca el nu poate, atunci vino cu o prietena, cu care sa faci pereche. Este necesara o costumatie sport sau comoda. Si, nu uita sa iei la tine o pereche de incaltaminte sport.

In cadrul lectiei cei de la Scoala de dans Espansivo ne vor invata cativa pasi de baza si o coregrafie simpla pentru valsul mirilor. Durata lectiei va fi de o ora.

Valsul mirilor este un moment care trebuie bine pregatit! Cu ocazia acestei lectii o sa iti dai seama ce inseamna si ce implica el. In general, sunt necesare 4-5 sedinte pentru a prinde miscarile, insa totul depinde de fiecare pereche in parte.

Prinde un loc! Pentru a te inscrie la acest eveniment trebuie:

1. Sa fii abonata la Newsletterul MireseDisperate.ro. Daca persoana cu care vei veni insotita este o femeie atunci si ea trebuie sa fie abonata la newsletter.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest