Va invitam la Targul de Nunti din Dambovita

Va invitam la Targul de Nunti din Dambovita

 In perioada 26-28 februarie 2016, vineri (10.00-18.00), sambata (11.00-20.00) dar si duminica  intre orele 10.00-18.00, dambovitenii sunt asteptati la cea de-a VII -a editie a Targului de Nunti din Dambovita, singurul si cel mai mare eveniment de acest gen din judet.

Anul acesta sunt asteptati peste 3000 de vizitatori la eveniment. Expozitia se va desfasura la Targoviste, in incinta salii de conferinte  a Complexului Hotelier Dracula  situat pe Strada Libertatii vis-a vis de Prefectura judetului Dambovita, Consiliul judetean Dambovita, langa Oficiul Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Targoviste.

Deschidem un sezon al evenimentelor festive din 2016 cu cele mai atractive oferte pentru tinerii care vor dori sa isi uneasca destinele in cursul acestui an.

Vor avea loc: demonstratii de coafura, machiaj, manichiura; show floristic; lectii de dans de societate si spectacole de muzica si traditii populare de nunta, degustari de vinuri – soiuri alese cu mare grija si pricepere.

Expozitia fara vanzare si fara intrare pentru vizitatori vine cu promotii si cu reduceri la contractele incheiate in perioada expozitionala chiar si pana la 45% pentru aranjamentele florale, decoratiunile de nunta sau pentru rochiile de mireasa, oferte pentru locatiile de nunta in incinta hanurilor, pensiunilor, cantinelor, restaurantelor sau hotelurilor.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest