Trendurile nuntii 2012 la Expomariage Oradea!

Trendurile nuntii 2012 la Expomariage Oradea!
Trendurile nuntii 2012 la Expomariage Oradea! Trendurile nuntii 2012 la Expomariage Oradea! Trendurile nuntii 2012 la Expomariage Oradea!

Va asteptam la o fascinanta incursiune in lumea celor mai noi trenduri pentru nunti, in perioada 17-19 februarie, la EXPOMARIAGE Oradea 2012, la Sala Sporturilor „Antonio Alexe”.

Aflat la a IX-a editie, Expomariage este o manifestare de referinta in domeniul delicat al nuntilor. Aici se intrec in oferte cele mai importante firme si creatori de vestimentatie pentru miri si firme care va vor propune servicii ireprosabile in organizarea minunatului moment din viata fiecaruia, care este NUNTA.

Intrat deja in traditie, evenimentul este apreciat atat de catre viitorii miri cat si de specialistii din domeniu si este asteptat cu un deosebit interes si, an de an ofera noi surprize vizitatorilor. Brandurile participante vin la aceasta expozitie cu discount-uri considerabile si cu cele mai atractive oferte, in pas cu cele mai trendy produse din domeniu la nivel international.

In cadrul acestui eveniment care va va taia respiratia, vor fi dezvaluite – atat publicului larg cat si profesionistilor – exceptionale accesorii, bijuterii si design de moda, fermecatoare buchete de mireasa, aranjamente de nunta si, nu in ultimul rand, vedete vor fi rochiile de mireasa, intr-o revarsare de modele si bun-gust, astfel incat mirii anului 2012 isi vor putea alege pe loc vestimentatia cea mai potrivita marelui eveniment din viata lor.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest