Targul Ghidul Miresei, 23-25 Septembrie, Romexpo Bucuresti

Targul Ghidul Miresei, 23-25 Septembrie, Romexpo Bucuresti

In perioada 23-25 septembrie 2016 va avea loc o noua editie a targului de nunti „Ghidul Miresei”, la Romexpo Bucuresti, in pavilioanele C4-C5. In prim plan vor fi lichidarea finala de stocuri 2016, dar si primele colectii pentru sezonul de nunti 2017. Mii de viitori insuratei din toate colturile tarii si chiar din afara granitelor sunt asteptati la Romexpo in aceste zile pentru sutele de optiuni stranse sub acelasi acoperis.

Reducerile de toamna sunt din ce in ce mai cautate pentru a micsora bugetul nuntii prin achizitia tinutelor la lichidari de stoc. Astfel, rochiile mult visate pot fi cumparate la preturi mult mai accesibile.

Esarfele roz cu inscrisul „Top Reduceri 2016 Ghidul Miresei” marcheaza tinutele cu cele mai mari reduceri disponibile in targ, reduceri de pana la 70%.

Tot la aceasta editie se vor putea vedea in premiera si primele colectii 2017 de rochii de mireasa, costume de ginere si verighete.

Viitorii miri sunt asteptati pentru rezervarea salonului de evenimente, a serviciilor foto-video si a formatiilor de nunta, acestea fiind indicat a fi contractate cu 12-16 luni in avans.

Detalii despre eveniment, program, bilete si concursuri pot fi gasite pe www.TargulGhidulMiresei.ro sau www.facebook.com/GhidulMiresei.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest