#Dichisar de Craciun sau targul de cadouri la care e obligatoriu sa ajungi iarna asta

 #Dichisar de Craciun sau targul de cadouri la care e obligatoriu sa ajungi iarna asta
 #Dichisar de Craciun sau targul de cadouri la care e obligatoriu sa ajungi iarna asta  #Dichisar de Craciun sau targul de cadouri la care e obligatoriu sa ajungi iarna asta  #Dichisar de Craciun sau targul de cadouri la care e obligatoriu sa ajungi iarna asta

Organizate de cea mai mare comunitate creativa din Romania, evenimentele din seria #Dichisar by Breslo.ro ne-au obisnuit deja sa ne asteptam doar la ce e mai bun din sfera creativa romaneasca! Ne vedem pe 12-13 Decembrie la editia de Craciun!

#Dichisar de Craciun va avea loc in weekend-ul 12-13 Decembrie, 09:00-20:00, in plina febra a cadourilor de Craciun, in mansarda Impact Hub din centrul Bucurestiului (str. Halelor, nr.5, langa Starbucks Unirii).

Gandite ca showcase-uri de creativitate romaneasca, evenimentele #Dichisar sunt ocazii rare și pretioase in care publicul bucurestean poate face cunostinta cu noii creatori romani. Sunati-va deci prietenii si veniti impreuna sa petreceti alaturi de noi un weekend fun cu shopping de Craciun, muzica buna si creativitate cat cuprinde.

60 de creatori tineri si super-talentati, cu cele mai originale cadouri de Craciun
Manusi funky, jucarii destepte, globuri atipice, haine, genti, bijuterii si cosmetice, fiecare selectate cu atentie si lucrate individual de cei mai talentati creatori romani. Join Facebook Event pentru a-i descoperi pe toti

Statie de reparatii creative, via Cusut si Brodat, Atelierul de Reparatii & FashionHunt
Stii puloverul pe care il porti in nestire chiar daca are deja 2 gauri? Sau jucaria aceea care mai are putin si se dezmembreaza? Adu-le la #Dichisar sa fie reparate creativ, cu petice colorate, broderii profesioniste si alte trucuri handmade cum n-ai mai vazut. Specialistii de la Cusut si Brodat si Atelierul de Reparatii fac magie!

Brunch cu bunatati de iarna si cea mai buna cafea din oras, via Coftale
Baristii de la Coftale sunt super pasionati de tot ce inseamna cafea. Iti pot povesti ore intregi despre sute de soiuri de care n-ai auzit niciodata, pana gasesti unul care sa te transforme din iubitor de ceai in dependent de cafea. Doar urmariti aroma si o sa ii gasiti la #Dichisar de Craciun.

Coltul cu Rasfat Festiv - Tatuaje cu henna, Coafuri impletite, Nail art si masaj profesionist
Ne gatesc de sarbatori Cistina Iacob de la Henna Collection, Alexandra Paun de la Impletituri si Ioana Ignat de la Kitty Claws, iar instructorii talentati de la Centrul de masaj BioFocus ne maseaza umerii pana uitam ca am stat toata ziua la birou.

Va asteptam cu drag la #Dichisar, pe 12-13 Decembrie, la Impact Hub Bucuresti.
Intrarea este gratuita. Mai multe detalii despre acest eveniment gasesti pe Facebook.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest