Pregateste-te sa fii cea mai frumoasa mireasa! Vino sa afli cum!

Pregateste-te sa fii cea mai frumoasa mireasa! Vino sa afli cum!
Pregateste-te sa fii cea mai frumoasa mireasa! Vino sa afli cum! Pregateste-te sa fii cea mai frumoasa mireasa! Vino sa afli cum! Pregateste-te sa fii cea mai frumoasa mireasa! Vino sa afli cum! Pregateste-te sa fii cea mai frumoasa mireasa! Vino sa afli cum! Pregateste-te sa fii cea mai frumoasa mireasa! Vino sa afli cum! Pregateste-te sa fii cea mai frumoasa mireasa! Vino sa afli cum! Pregateste-te sa fii cea mai frumoasa mireasa! Vino sa afli cum!

Joi, 8 iulie 2010, ora 19:00, te invitam la un eveniment special marca MireseDisperate si Keune Romania – Studio Fashion Hair. In ziua nuntii vrei sa fii cea mai frumoasa mireasa! Trebuie sa fii stralucitoare, iar specialistii Keune iti vor arata cum. Tot ce trebuie sa faci este sa vii joi, 8 iulie, la ora 19:00, la Studio Fashion Hair. Acolo o echipa intreaga iti va sta la dispozitie cu sfaturi personalizate privind coafura, machiajul si manichiura ta de mireasa!

Evenimentul este alcatuit din 2 parti. Mai intai va exista o discutie cu toate miresele participante. Se vor dezbate subiecte precum: coafura de mireasa si manichiura miresei. Se vor oferi sfaturi, se va discuta despre tendite si se va raspunde intrebarilor mireselor. Apoi, se va trece la partea de sfaturi personalizate. Atunci fiecare mireasa poate primi personal sfaturi adresate ei. Se va intocmi o fisa pe care mireasa o ia acasa.   

Partea a doua a evenimentului, axata pe sfaturi personalizate, implica mai multe servicii oferite mireselor si va exista o taxa de 50 de ron. In schimbul acestei taxe fiecarei mirese i se va face un profil, o fisa de beauty, va primi sfaturile personalizate si va putea beneficia de o sedinta de Hair Spa si un coafat. Mentionam ca sedinta de Hair Spa si coafatul se pot face ulterior, intr-o alta zi (cu programare). Daca sunt mirese care doresc sa beneficieze de aceste servicii in seara evenimentului, va rugam sa ne anuntati si, in functie de numarul cererilor, vom stabili aceste detalii.             

Fiecare mireasa participanta la partea a doua a evenimentului va primi:

-         Pentru coafura: o fisa personalizata ce cuprinde nuantele de par cele mai potrivite si 3 propuneri de coafura.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest