Luxul si accesoriile angelice s-au intalnit la Le Boutique Hotel Moxa

Luxul si accesoriile angelice s-au intalnit la Le Boutique Hotel Moxa
Luxul si accesoriile angelice s-au intalnit la Le Boutique Hotel Moxa Luxul si accesoriile angelice s-au intalnit la Le Boutique Hotel Moxa Luxul si accesoriile angelice s-au intalnit la Le Boutique Hotel Moxa Luxul si accesoriile angelice s-au intalnit la Le Boutique Hotel Moxa Luxul si accesoriile angelice s-au intalnit la Le Boutique Hotel Moxa Luxul si accesoriile angelice s-au intalnit la Le Boutique Hotel Moxa Luxul si accesoriile angelice s-au intalnit la Le Boutique Hotel Moxa

O seara intre prietene, avand-o ca invitata pe Kinga Varga, designer de tricotaje si accesorii, s-a transformat in motiv de bucurie pentru invitate. Doamnele au probat coliere, cercei si bratari, delectandu-se cu noile modele de bijuterii delicate inspirate de lumea angelica si au stat de vorba cu creatoarea despre importanta accesoriilor la crearea unui outfit. 

Localizat chiar in inima Bucurestiului, Le Boutique Hotel Moxa ofera oaspetilor sai o experienta unica, in care intimitatea si luxul sunt cuvinte cheie. Hotelul ofera servicii personalizate tuturor oaspetilor sai si dispune de 53 de camere  echipate cu cele mai noi facilitati : internet de mare viteza prin conexiune wireless, aer conditionat, LCD TV, centru spa, terasa si restaurant.

Kinga Varga este primul designer roman care a explorat cu indrazneala si imaginatie un teritoriu nou, cel al creatiilor din tricot, dezvoltand brandul care ii poarta numele.

Colectiile Kinga Varga spun o poveste despre candoare si senzualitate, despre feminitate si joc, care se tese din impletirea delicata si uneori surprinzatoare a firelor de lana cu matase, mohair sau bumbac si din vibratia calda a culorilor. De la piese care pot fi purtate zi de zi in combinatii ingenioase, pana la creatii unicat realizate manual cu fire speciale si cu o deosebita atentie la detaliu, Kinga Varga s-a impus pe piata de fashion din Romania prin inovatie, stil si eleganta.

www.kingavarga.ro     www.facebook.com/KingaVargaBrand

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest