Lectii de vals vienez pentru nunta!

Lectii de vals vienez pentru nunta!
Lectii de vals vienez pentru nunta! Lectii de vals vienez pentru nunta! Lectii de vals vienez pentru nunta! Lectii de vals vienez pentru nunta! Lectii de vals vienez pentru nunta! Lectii de vals vienez pentru nunta! Lectii de vals vienez pentru nunta! Lectii de vals vienez pentru nunta! Lectii de vals vienez pentru nunta!

Vineri, 30 aprilie 2010, MireseDisperate.ro a organizat o lectie de vals gratuita. Acest eveniment a fost posibil gratie sprijinului Scolii de dans Espansivo. La ora de dans au participat perechi de viitori miri, care vor avea nunta in 2010. Lectia de vals sustinuta de instructorii de la Scoala de dans Espansivo le-a oferit participantilor ocazia de a invata cativa pasi de bazasi o coregrafie simpla pentru valsul mirilor.

Valsul mirilor este un moment care trebuie bine pregatit! La aceasta concluzie au ajuns si cei care au luat parte la lectia noastra de vals. Mai intai s-a inceput cu o mica incalzire si apoi a urmat ora de dans. Unul dintre cele mai importante detalii pe care oricine este bine sa il stie este legat de corectitudinea pozitiei de dans si de modul cum pasesti in fata sau in spate in timp ce dansezi. Intotdeauna pasul in fata se face cu piciorul drept, iar pasul in spate cu piciorul stang.

Miresele si mirii de fata au invatat pasii de baza, pasul lateral, pasii in zig zag, au incercat si cateva intoarceri, iar la final au unit pasii de vals invatati, totul sub supravegherea instructorilor. Miresele si partenerii lor au fost atentionati ca in ziua nuntii, din cauza rochiei de mireasa, care este mai voluminoasa, trebuie sa acorde mai multa atentie spatiului dintre ei in momentul dansului.

Lectia de vals s-a desfasurat in sala scolii de dans Espansivo, toata lumea a fost relaxata si bine dispusa. Majoritatea celor care au participat au constatat ca au nevoie de lectii de dans, pe care le vor lua in serios pana la nunta. De obicei, sunt necesare 4-5 sedinte pentru a prinde miscarile, insa totul depinde de fiecare pereche in parte. Mai jos ai parerea despre lectia de vals a catorva dintre participanti.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest