Expozitie de origami!

Expozitie de origami!
Expozitie de origami! Expozitie de origami! Expozitie de origami! Expozitie de origami! Expozitie de origami! Expozitie de origami! Expozitie de origami! Expozitie de origami! Expozitie de origami!

Diverta Acasa (Bulevardul Magheru, nr. 9, Bucuresti) te invita la vernisajul expozitiei de origami care va avea loc duminica, 8 august 2010, ora 15:00 si care se desfasoara pana pe data de 8 septembrie.

Expozitia cuprinde lucrari de la peste 35 de origamisti romani, cu varste cuprinse intre 10 si 40 de ani, care vor prezenta 200 de modele de origami.

Arta impaturirii hartiei este cunoscuta sub numele de origami. Denumirea provine de la cuvintele japoneze "ori", care inseamna "a indoi" si "kami" care inseamna "hartie".

Origami este o arta migaloasa care necesita rabdare si atentie din partea autorului, deoarece o simpla greseala in plasarea unei impaturirii poate altera imaginea piesei obtinute.

In prezent, origami, prin imbinarea matematicii si a geometriei, este folosit in diferite domenii ale stiintei si tehnicii. Un astfel de exemplu il reprezinta realizarea airbag-urilor sau plierea oglinzilor uriase ale satelitilor, pentru a putea fi trimisi in spatiu.

In tehnica origami propriu-zisa exista cateva metode de baza, bine stabilite, pentru obtinerea principalelor forme de indoituri. Pentru explicarea acestor metode se folosesc simboluri conventionale si scheme.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest