Expomariage 2011, cel mai mare targ de nunti

Expomariage 2011, cel mai mare targ de nunti
Expomariage 2011, cel mai mare targ de nunti Expomariage 2011, cel mai mare targ de nunti Expomariage 2011, cel mai mare targ de nunti Expomariage 2011, cel mai mare targ de nunti Expomariage 2011, cel mai mare targ de nunti Expomariage 2011, cel mai mare targ de nunti Expomariage 2011, cel mai mare targ de nunti Expomariage 2011, cel mai mare targ de nunti Expomariage 2011, cel mai mare targ de nunti

Il asteptam cu sufletul la gura… noi si miresele din toata tara. Ne imaginam cu ce minunatii ne intampina an de an si ce suprize ne pregateste pentru anul viitor. Nu vorbim despre Craciun, ci despre Expomariage 2011, cel mai mare targ de nunti. Bogdan Besu, de la revista “Mireasa” iti spune unde, cand si cum! 

Ce este "Expomariage" si cine sunt organizatorii?

Expomariage este cea mai mare si mai importanta expozitie de nunti din Romania. Este totodata si singura expozitie internationala de gen din tara, reunind de-a lungul celor 11 editii de pana acum, firme din toata Europa. Din occident (Spania, Italia, Franta, Liechtenstein, Austria, Germania) cat si din blocul estic sau tarile balcanice (Grecia, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Rep. Moldova, Rusia, Ucraina). Brandul Expomariage este detinut de “Revista Mireasa”, unicul organizator al expozitiilor cu acest nume.

Cand si unde are loc Expomariage 2011?

Expomariage 2011 se desfasoara la Palatul Parlamentului si JW Marriott Bucharest Grand Hotel, in zilele de 14-15-16 ianuarie 2011, pentru evenimentul din Bucuresti. De asemenea, in 2011, inca 4 orase vor gazdui Expomariage: Oradea, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi. Targul este destinat tuturor mireselor si mirilor din 2011 si chiar 2012, editia din capitala asteptand vizitatori din toate colturile tarii si chiar de peste hotare.

Care sunt brandurile pe care le gasim la Expomariage?

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest