Weekend-ul acesta ne vedem la #Dichisar de Craciun

Weekend-ul acesta ne vedem la #Dichisar de Craciun
Weekend-ul acesta ne vedem la #Dichisar de Craciun Weekend-ul acesta ne vedem la #Dichisar de Craciun Weekend-ul acesta ne vedem la #Dichisar de Craciun

Ultima editie #Dichisar de anul acesta se intampla in weekend-ul 10-11 Decembrie, 10:00-20:00, la Impact Hub Bucuresti. (str. Halelor, nr.5, langa DM Unirii).

INTRARE GRATUITA | Eveniment Facebook >>

#Dichisar este unul dintre targurile de la care avem cele mai mari asteptari de Craciun. E organizat de cel mai important marketplace creativ din Romania, deci anticipam de la inceput doar ce e mai bun din vasta comunitate construita in jurul Breslo.ro.

#Dichisar de Craciun

Editia de Craciun va fi si All-Star Edition: TOP 60 dintre cei mai iubiti creatori de peste an revin la #Dichisar intr-o doza concentrata de cadouri #misto pentru Craciun. Totul in reteta clasica: pe muzica buna, la o cafea cu bezele si un waffle cu afine, sa ne trezeasca pofta de sarbatori.

Dar e altceva, ceva special la acest targ, care ii face pe oameni sa se intoarca, sa-si aduca si prietenii, sa se gandeasca si la un cadou surpriza pentru mama, sora, prietena cea mai buna. E ceva personal.

#Dichisar de Craciun

#Dichisar are mai putin de 2 ani, si totusi si-a construit deja un nucleu fidel si numeros de vizitatori. Ultima editie a avut peste 12 000 de oameni care au raspuns pe Facebook, televiziuni, vedete, totul cu un aer relaxat si natural, ca in sufrageria unui prieten. Asta nu se intampla la un simplu targ.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest