Cea mai frumoasa mireasa!

Cea mai frumoasa mireasa!
Cea mai frumoasa mireasa! Cea mai frumoasa mireasa! Cea mai frumoasa mireasa! Cea mai frumoasa mireasa! Cea mai frumoasa mireasa! Cea mai frumoasa mireasa! Cea mai frumoasa mireasa! Cea mai frumoasa mireasa! Cea mai frumoasa mireasa!

Pentru viitorul sot, familie si prieteni cea mai frumoasa mireasa vei fi chiar tu! Trebuie doar sa te lasi pe mana profesionistilor! Fiecare dintre voi fetelor poate fi o mireasa superba!

www.miresedisperate.ro a organizat un concurs special pentru voi si ati avut ocazia de a castiga un makeover de mireasa! Cele trei fete norocoase, castigatoarele (doua din Bucuresti si una din Galati), au trecut prin cateva etape de transformare pana la sedinta foto, care sta marturie pentru schimbarile lor. Ele au fost mirese inainte de nunta si au capatat o experienta foarte valoroasa care le va ajuta mult in ziua nuntii.  

Mai multe echipe de specialisti au muncit pentru a transforma look-ul fetelor intr-unul de mireasa, unul de exceptie! Rezultatul final a fost plin de stralucire si a starnit multa admiratie. Cele trei castigatoare (Mirela, Monica si Cristina) ale concursului MireseDisperate.ro - “Vrei sa fii o mireasa superba? Castiga o transformare!” au fost rasfatate de:

Keune Romania

Studio Fashion Hair

Aici fetele au avut posibilitatea de a-si face o evaluare la par, cat si alte schimbari legate de coafura, in functie de recomandarea specialistilor si de dorintele lor. In ziua sedintei foto fiecare castigatoare a fost coafata si aranjata in functie de personalitatea ei.   

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest