Aranjamentele florale si coafura miresei!

Aranjamentele florale si coafura miresei!
Aranjamentele florale si coafura miresei! Aranjamentele florale si coafura miresei! Aranjamentele florale si coafura miresei! Aranjamentele florale si coafura miresei! Aranjamentele florale si coafura miresei! Aranjamentele florale si coafura miresei! Aranjamentele florale si coafura miresei! Aranjamentele florale si coafura miresei! Aranjamentele florale si coafura miresei!

Miercuri, 17 martie 2010, miresele disperate (sau nu) s-au adunat la Presidential Ballroom pentru o seara interesanta in compania a doua invitate speciale care si-au dorit sa le ajute cu pregatirile pentru nunta.

www.miresedisperate.ro a avut din nou placerea de a se intalni cu membrele portalului!

Invitatele evenimentului au fost:

Elena Constantinescu, Flower Event Designer - www.ilenuta.ro.

Natalia Nirca, Hair Stilist - www.mariapauna.ro.

Viitoarele mirese au fost receptive, prietenoase si curioase sa afle diverse informatii. Prima invitata a vorbit despre aranjamentele florale pentru nunta si buchetul miresei. Elena Constantinescu (adica Ilenuta), Flower Event Designer, creatoarea site-ului www.ilenuta.ro, ne-a explicat si ne-a sfatuit cum sa ne alegem culorile pentru flori, pornind de la cele trei variante de baza: rosu, galben sau albastru. Apoi ne-a specificat ce optiuni avem atunci cand vrem sa alegem florile, in functie de anotimp. Ilenuta a avut cateva ajutoare din randul mireselor care au contribuit la crearea pe loc a unui buchet de mireasa si dupa aceea a unui aranjament floral. Este important ca in ziua nuntii tale sa fie totul asa cum ai visat, iar creatiile florale personalizate sunt absolute necesare! Sa tii minte ca buchetul miresei da tonul la restul aranjamentelor pe care le vei avea.   

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest