5 trucuri de viata, care ajuta la reducerea riscului de cancer la san

5 trucuri de viata, care ajuta la reducerea riscului de cancer la san
5 trucuri de viata, care ajuta la reducerea riscului de cancer la san 5 trucuri de viata, care ajuta la reducerea riscului de cancer la san 5 trucuri de viata, care ajuta la reducerea riscului de cancer la san 5 trucuri de viata, care ajuta la reducerea riscului de cancer la san 5 trucuri de viata, care ajuta la reducerea riscului de cancer la san


Desi exista multi factori de risc in ceea ce priveste imbolnavirea de cancer la san, o femeie nu poate schimba varsta si istoria familiei sale dar poate gestiona alti factori pentru a-si imbunatati stilul de viata.

Mentine o greutate corporala optima
Cercetatorii arata ca femeile care au luat in greutate masiv la varsta adulta, in special dupa menopauza prezinta un risc mai mare de cancer de san.

Fii activa
In urma unui studiu efectuat in 2012 la Universitatea Carolina de Nord, SUA s-a descoperit ca femeile care au facut exercitii fizice aproximativ doua ore pe zi timp cinci zile pe saptamana, au fost cu 30 la suta mai putin susceptibile de a dezvolta cancer de san comparativ cu femeile mai putin active. Activitatile fizice recomandate nu se refera la sporturi de performanta, ci la indeletniciri precum gradinarit, mers pe jos sau alte sarcini casnice.

Alapteaza daca este posibil
Conform unui studiu din 2002 s-a constatat ca pentru fiecare 12 luni de alaptare, riscul de cancer mamar a scazut in randul femeilor care si-au hranit copii natural cu 4,3 la suta, comparativ cu femeile care nu au alaptat deloc.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest