Smoothie sanatos pentru imbunatatirea digestiei

Smoothie sanatos pentru imbunatatirea digestiei

Daca expresia "esti ceea ce mananci" iti suna cunoscuta, atunci stii si faptul ca exista niste bauturi sanatoase numite smoothie care imbunatatesc digestia in sensul ca ajuta sistemul digestiv sa absoarba nutrientii din mancare.

Restabilind sanatatea sistemului digestiv cu ajutorul unor ingrediente minune, vei avea o stare de sanatate generala buna.

Vezi trei pasi simpli care imbunatatesc digestia:

1. Scapa de stres
Probabil, stii deja ca stresul afecteaza calitatea vietii si acesta influenteaza decisiv ceea ce mananci in sensul ca sistemul digestiv o data perturbat nu mai functioneaza corect.  Deci, atunci cand asupra corpului tau se asterne o tensiune apasatoare, sistemul digestiv se blocheaza la propriu. Este incapabil sa absoarba nutrientii din alimente si sa ii conduca spre celulele din corpul tau.

Solutia: Incearca sa respiri adanc inainte de fiecare masa si sa iti eliberezi mintea de ganduri negative. Asigura-te ca mananci la masa, stand pe scaun, iar in jurul tau este liniste. De asemenea, nu infuleca mancarea in graba, ci acorda-ti aproximativ 15 minute pentru aceasta activitate.

2. Adauga alimente bogate in probiotice in dieta ta
Probioticele sunt bacteriile bune din organism care fac miracole pentru sanatatea sistemului digestiv. Ne nastem cu aceste bacterii benefice, dar factorii de mediu si alimentatia moderna perturba echilibrul fiziologic pentru multi dintre noi. Incearca sa iti suplimentezi dieta cu probiotice, incepand cu un smoothie bogat in nuca si lapte de cocos.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest