La 53 de ani, Madonna sustine show-uri incendiare si poarta tinute senzuale si extravagante, avand o silueta de vis.
Desi are un stil de viata agitat, artista nu a avut niciodata probleme cu excesul de kilograme pentru ca respecta un plan de alimentatie eficient.
Celebra cantareata combina dieta Zone si dieta macrobiotica pentru a-si modela silueta. Vedeta consuma numai produse organice si alege cerealele integrale, pestele, fructele si legumele proaspete.
Conform dietei Zone, meniul zilnic trebuie sa includa 40% carbohidrati, 30% grasimi esentiale si 30% proteine, in cadrul a 3 mese principale si 1-2 gustari.
In plus, vedeta respecta si regimul macrobiotic, evitand produsele lactate, carnea de pui, curcan, porc sau vita si zaharul.
Madonna consuma de 5-6 ori pe zi o lingurita de seminte de in, care accelereaza arderea grasimilor si previn ridurile.
In opinia artistei, restaurantele reprezinta un pericol pentru silueta: "Nu merg sa mananc la restaurant pentru ca nu pot fi sigura ce contine fiecare preparat. Caloriile se aduna rapid, fara sa-ti dai seama".
Iata care este meniul Reginei muzicii pop:
Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.