1. Amesteca semintele de dovleac, ceapa, telina, usturoiul, cimbrul, sarea de mare, piperul negru, coaja de lamaie, sucul de lamaie, uleiul de masline extravirgin in blender pana ce mixul se omogenizeaza bine.
2. Pune 2 lingurite de pateu pe fiecare frunza de salata. Acopera pateul cu topping-urile prefetate. Ruleaza si serveste imediat.
Sugestii topping-uri recomandate: morcov tocat, felii de avocado, ardei rosu feliat, ceapa rosie tocata, castravete feliat.
Detox Pesto (3-4 portii)
Ingrediente:
- 1 ceasca de frunze proaspete de busuioc spalate
- 1/2 ceasca frunze de patrunjel proaspat, coriandru sau menta
- 2 rosii conservate
- 2 catei de usturoi
- 1 lamaie stoarsa
-1/4 cana ulei de masline extra virgin presat la rece
- sare de mare, dupa gust.
Mod de prepare:
1. Combina busuiocul, patrunjelul, rosiile conservate, usturoiul si sucul de lamaie intr-un blender si amesteca-le pana se maruntesc. Adauga treptat ulei de masline extra virgin pana amestecul devine o pasta moale, tartinabila. Se condimenteaza cu sare de mare.
2. Preparatul se pune intr-un castron de sticla si se da la frigider minim o ora acoperit.
Sursa: www.Mindbodygreen.com
Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.