Afla cum sa iti pastrezi greutatea ideala dupa nunta

Afla cum sa iti pastrezi greutatea ideala dupa nunta

Multe mirese tin sa arate bine in ziua nuntii, dar imediat cum se marita nu mai sunt atat de atente la dieta. Ca sa iti pastrezi greutatea ideala dupa nunta, trebuie sa adopti un stil de viata sanatos de la care sa nu te abati pe termen lung.

Alimentatia sanatoasa si exercitiile fizice sunt o conditie esentiala pentru pastrarea greutatii ideale, dar nu reprezinta singura conditie pentru mentinerea siluetei.

Iata cum sa mananci corect ca sa nu te ingrasi dupa nunta:

Nu incerca sa contabilizezi caloriile la fiecare masa
O femeie are voie sa consume zilnic aproximativ 1200 calorii. Totusi, nu este cazul sa faci o obsesie din a numara toate caloriile pe care le consumi. Nu te vei mai bucura de masa, asa cum este firesc. Adaugand un stres suplimentar in viata de zi cu zi, este greu sa ai un stil de viata sanatos.

Limiteaza-te la o singura portie de mancare
Chiar si atunci cand mergi la o petrecere sau la un restaurant cu bufet suedez, i-ati pe farfurie cate putin din fiecare sortiment de mancare. Daca te gandesti sa golesti farfuria ca sa mai adaugi cateva ingrediente mai tarziu, nu procedezi corect. In acest stil ai toate sansele sa iei in greutate chiar si in luna de miere.

Mananca variat
Umple-ti farfuria astfel: jumatate din ea cu legume si/sau fructe, un sfert cu proteine slabe si restul cu cereale sanatoase. Consumand hrana variata, organismul va beneficia de toti nutrientii de care are nevoie.

Uita de mancare "buna" si "rea"
Pentru unii, alimentele vegetale sunt sanatoase si bune, in timp ce dulciurile si carbohidratii sunt alimentele rele, care trebuie evitate. Din cand in cand este bine sa gusti cate un patrat de ciocolata sau o cupa de inghetata daca iti este pofta. Singurul lucru pe care trebuie sa il ai in minte este moderatia.

Rasfata-te cu ceva apetisant ocazional
Nu renunta la micile placeri culinare. Daca iti place inghetata, spre exemplu, cel mai bine este sa o prepari acasa cu ingrediente sanatoase decat sa o cumperi de la gelaterie. La fel poti proceda si cu aperitivele sarate, cu conditia sa te limitezi la portii mici si sa nu abuzezi de ele zilnic.

Sursa: Bridalguide.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest